Semester, bad och umgänge

Som ni kunde läsa i mitt tidigare inlägg så befinner vi oss på semester i Boden tillsammans med stora delar av Stinas familj. Vi befinner oss i släktens sommarstuga som ligger några kilometer utanför Boden vid en liten sjö.

Tyvärr verkar det som att vi har tagit med oss västkustvädret hemifrån då det varit både regnigt och småkyligt stora delar av dagarna hittills. Men oavsett vädret så har vi haft en väldigt trevlig tid hittills. Barnen trivs jättebra och leker för fullt med sina kusiner.

I tisdags var vi på ett badhus här i området som heter Nordpoolen. Det var faktiskt riktigt schysst med både rutschkanor och strömmande vatten. Det fanns något kul för alla att göra.

Onsdagen bjöd på helt ok väder och vi passade därför att på att leka utomhus vid stugan. Det blev kubb, fotboll och golf. Barnen lekte i lekstugan och hade roligt mest hela dagen. Det var vår dag att stå för maten för hela gänget. Tacos stod på menyn och det tror jag var uppskattat av hela gänget. Vi stekte 2,5 kilo tacokött. Mer än jag gjort tidigare. Gott blev det iallafall.

På kvällen fick vi möjlighet att gå ut och äta en bit mat med en av Stinas systrar och hennes man. Vi fick en trevlig kväll med både god mat, trevligt umgänge och roliga och givande samtal. Kul att få möjlighet att träffas på tu man hand då vi inte får den möjligheten speciellt ofta.

Idag torsdag har vi tagit det ganska lugnt och ikväll skall vi hem till Stinas farbror med familj på middag. Det ser vi fram emot. Under dagen har jag lyckats med konststycket att klämma mitt pekfinger i en bildörr. Det var minst sagt oskönt och framförallt väldigt klantigt gjort. Jag har också tagit årets premiärdopp i sjön här vid stugan. Det var kallt men uppfriskande och efteråt kändes det riktigt skönt.

Imorgon bär det av hemåt igen. Lovar lite bilder från veckan som gått till helgen. Tills dess. Ajöken.

Bifogar en bild på Anton vid frukostbordet :-)

20130718-161702.jpg

Kommentera